Macbook Pro aanbieding week 37

macbookpro

Wilt u een nieuwe Macbook Pro kopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Hier vindt u de allerlaagste prijzen voor de nieuwste Macbook Pro’s. Wekelijks worden alle aanbiedingen bijgehouden en zo nodig wordt de prijs aangepast. Vergelijk hier alle Macbook Pro’s met de beste korting.

De Macbook Pro 13 inch aanbieding

De goedkoopste Macbook Pro 13 inch (i5) aanbieding is momenteel van TakeItNow. De prijs is namelijk maar €1205 euro voor een Macbook Pro 13 inch en een i5 processor. Voor meer specificaties klik hier!

Er is ook nog een snellere versie van de Macbook Pro 13 inch, namelijk de Macbook Pro 13 inch met een i7 processor. Deze Macbook Pro is in de aanbieding voor maar €1485 en is ook te koop bij TakeItNow. Voor meer specificaties klik hier!

 

De Macbook Pro 15 inch aanbieding

Naast de aanbieding van de Macbook Pro 13 inch zijn er ook aanbiedingen van de Macbook Pro 15 inch. Er zijn twee verschillende versies van de Macbook Pro 15 inch, namelijk de versie met een 2,3Ghz quad-core i7 processor en de versie met een 2,6Ghz quad-core i7 processor.

Momenteel is de eerste Macbook Pro in de aanbieding voor €1805 bij TakeItNow. Voor uitgebreide specificaties verwijs ik u naar deze pagina.

De snelste Macbook Pro 15 inch aanbieding is momenteel verkrijgbaar vanaf €2135. Meer informatie over deze Macbook vindt u hier.

Dit waren weer de goedkoopste aanbiedingen die we voor uw hebben kunnen vinden! Op deze pagina vindt u prijzen van verschillende aanbieders inclusief wat meer specificaties per Macbook Pro. Wij hopen dat u een mooie Macbook met een hoge korting heeft kunnen vinden!

Voor de Macbook Air aanbieding verwijs ik u naar deze pagina.

Voor de Macbook Pro Retina aanbieding verwijs ik u naar deze pagina.

 

Laat een reactie achter